Отсечена главата на бразилски фудбалер

Отсечена главата на поранешниот бразилски фудбалер Жоао Родриго. За ова ужасно дело се наведува дека го сториле  припадниците на нарко – мафијата во Бразил.Отсечената глава на фудбалерот, без очи и јазик била ставена во ранец и однесена во дворот на семејната куќа каде ја пронашла неговата сопруга.
Се шпекулира дека убиството на Родриго е одмазда на нарко-мафијата во главниот бразилски град, поради учество на неговата сопруга во битката со недозволената трговија со наркотици.
Бразилската  полиција  трага по остатокот од телото на  фудбалерот Родриго. Отсечената глава на фудбалерот, без очи и јазик била ставена во ранец и однесена во дворот на семејната куќа каде ја п

Пронајдете не на следниве мрежи: