ОТВОРЕН БРОЈ ЗА ДОНАЦИИ!

Отворен број за донации!Сите што сакаат да донираат за загрозените жители од вчерашното невреме тоа може да го направаат со јавување на бројот 143 400!
Бројот е активен од сите мрежи!
 Сите што сакаат да донираат за загрозените жители од вчерашното невреме тоа може да го направаат со јавување на бројот 143 400!
Бројот е ак

Пронајдете не на следниве мрежи: