Ова дефинитивно е лапсус на векот: Погледнете ја неверојатната честитка на Весна Змијанац

Loading...

Пејачката Весна Змијанац кажа лапсус на векот, но буквално. Наместо 2015, таа на гледачите им посака среќна нова….Весна Змијанац толку се занела, сакајќи на гледачите да им ја честита Новата година, па го направила еден најголемите лапсуси во последно време не само кога естрадата е во прашање. Пејачката сакала да посака среќна нова 2015 година, но наместо тоа, таа се вратила во Првата светска војна. Погледнете го спектакуларниот лапсус.Весна Змијанац толку се занела, сакајќи на гледачите да им ја честита Новата година, па го направила еден најголемите лапсуси во последно време не

loading...
Loading...