Ова детенце помири две армии: Го разби рускиот кордон само да го прегрне својот татко!

Loading...

Несвесен за тоа што се случува околу него, овој мал дечко реши да ја провози својата играчка и тоа ни повеќе ни помалку него покрај руските војници

loading...
Loading...