Ова е љубов: крава препливала 2км заради бик

Loading...

Се заљубила и тргнала во потрага по својот драг бик.Белата крава од Сицилија, по име Пласида, сакајќи да го преплива потокот малку залутала. Дури на 1.6 километар од брегот ја забележале стражарите кои на крајот успеале да ја спасат. Во ниту еден момент не се предавала. Во операцијата на спасување се приклучила и локалната противпожарна единица. Храбрата крава сакала од островот да преплива на копно. Никој не знае зошто се упатила на далечен пат, но локалното население верува дека се заљубила и тргнала во потрага по својот драг бик.Белата крава од Сицилија, по име Пласида, сакајќи да го преплива потокот малку залутала. Дури на 1.6 километар од брегот ја забележале стражар

loading...
Loading...