Ова е мажот кој пукаше во актерката, бил познат хирург

Со пукањето кое утрово околу четири часот се случи на Савски венац, кога угледниот пластичен хирург од ВМА Срѓан Цветановиќ (59) се самоуби, а пред тоа пукаше во својата девојка, актерката Ивана Панзаловиќ (30) и ја рани во глава, завршена е една бурна и долга љубовна сага.Цветковиќ се развел од долгогодишната сопруга, исто така докторка во ВМА, токму поради младата Ивана. Тој набрзо по разводот почнал да живее со актерката, токму во станот во кој се случи пукањето.
Својата врска ја обелоденија и на Фејсбук, на 12 април годинава.
Двајцата тогаш беа среќни и вљубени, а на коментарот дека треба да се „налее“ оваа убава вест, Ивана одговори дека „се налева“ со неа, така што нема потреба да излегува и да се опива со други.
Само неколку месеци подоцна, на 7. август, двојката се вери.
Според коментарите може да се заклучи дека ова не било изненадување, очигледно сите знаеле за љубовта на оваа двојка и не било неочекувано што двојката за кратко време се верила.
Во еден од коментарите, Срѓан коментира дека Ивана „можеби е луда, но е магична, и дека во нејзиното лудило нема лажи“.
Можеби уште тогаш навестил дека повремено имаат одредени несогласувања и кавги, но сметал дека сето тоа може да се надмине.
На еден пријател кој го прашал дали тоа повторно се верил, напишал дека ништо не повторил, зошто првпат во животот се верил со жена од своите соништа.
Ивана исто така на својот Фејсук профил споделува слика на кои е среќна и задоволна, и јасно се гледа дека блеска.
Никој не може да ја претпостави причината за толку ужасен след на околности.Цветковиќ се развел од долгогодишната сопруга, исто така докторка во ВМА, токму поради младата Ивана. Тој набрзо по разводот почнал да живее со акт

Пронајдете не на следниве мрежи: