Ова е момчето кое ги одведе во смрт двете најдобри другарки!

Loading...

Ова е момчето кое ги одведе двете најдобри другарки во смрт, вракајќи се од дочекот на Стара Нова година.Љ.М управувал со возило „голф“ изгубил контрола врз автомобилот и потоа удрил во дрво.

Од силина на ударот двете другарки починале, а тој и неговиот другар сувозач поминале со потешки повреди.
Љ.М управувал со возило „голф“ изгубил контрола врз автомобилот и потоа удрил во дрво.

Од силина на ударот двете другар

loading...
Loading...