ОВА е најгледаното видео од Македонија во 2014 година!

Loading...

Ја излези Ѓурѓо“ на фантастичните Некст Тајм е најгледаното видео од Македонија во 2014 година.Браќата- близнаци Мартин и Стефан направија преработка на легендарната стара песна можеби нетипична за нив, но многумина велат дека овој музички правец одлично им прилега.Браќата- близнаци Мартин и Стефан направија преработка на легендарната стара песна можеби нетипична за нив, но многумина велат дека овој музички пр

loading...
Loading...