Ова е најглупавиот крадец во светот: Го шернал статусот на полицијата за самиот себе

Ова е најглупавиот крадец во светотПолицијата во Фриленд, Пенсилванија е во потрага по Антони Џејмс Лескович уште од 14ти јули, бидејќи тој наводно извршил неколку криминални дела, вклучувајќи тежок напад.Пред неколку дена  полицијата ја сподели следнава содржина на нивната официјална страна ма Фејсбук:
_ СЕ БАРА Антони Џејмс Лесковичод Полицијата на Фриленд, за Тежок напад и неколку други криминални дела, доколку билокој го познава осомничениот или има билокакви информации во врска со него се бара од него да не контактира на 570-636-0111 или 911
Однепознати прилини кириминалецот го споделил овој статус кај себе на профил, што полицијата веднаш приметила и го фатла!
Не долго по апсењето, полицијата од Фриленд напиша нов статус:
– ФАТЕН!!! Го сподели статуост за самиот себе, уапсен за 45 минути!Полицијата во Фриленд, Пенсилванија е во потрага по Антони Џејмс Лескович уште од 14ти јули, бидејќи тој наводно извршил неколку криминални дела, в

Пронајдете не на следниве мрежи: