Ова е најлудото обложување кое го направил кралот на Инстаграм

Loading...

Се обложив на шест милиони долари. Парички. Петка, глава. Помислив „зошто да не“, вели кралот на Инстаграм Дан Билзериан во едно интервју.Што мислите, дали добил?

Дан е професионален коцкар, „занаетот“ го научил од неговиот помлад брат кога имал 22 години. Во изминатите 14 години играл игри од „висок ризик“, на масата пред него еднаш имал 18 милиони долари кои ги изгубил, па вратил. Сепак, ова фрлање на парични тој го смета за најголема лудост.
 
Што мислите, дали добил?

loading...