Ова е најтажната мачка Луху

Loading...

Ова е Луху. Ова е најтажното маче кое нема да ве остави рамнодушни и кое сигурно ќе сакате да го прегрнете.Животниот циклус на мачките минува без некоја посебна мака. Деновите ги поминуваат во спиење, се милуваат само по нивна желба, храната ја добиваат бесплатно и не плаќаат станарина во домот каде престојуваат. Од приложените фотографии ќе видите дека животот на сите мачки не е поеднакво лесен, а некои и не се задоволни од условите во кои живеат. Сопствениците на ова маче се пошегувале на нејзина сметка, бидејќи станува збор за најтажното маче кое досега сте го виделе. Луху е мачето кое заедно со своето семејство живее во Пекинг, а своевремено било присвоено како домашно милениче. Луху има и свој инстаграм профил, кој верувале или не, го следат дури 135 милиони следбеници.

Животниот циклус на мачките минува без некоја посебна мака. Деновите ги поминуваат во спиење, се милуваат само по нивна желба, храната ја доб

loading...