Ова е новата песна од Тоше Проески

Loading...

На десетгодишнината од последниот концерт на Тоше Проески, вечерва беше објавена нова негова песна на англиски јазик.Песната се вика „Light the flame“ и е авторско дело на англискиот продуцент Енди Рајт.
Песната беше објавена на традиционалниот настан „Ѕвездено него“ на плоштадот Македонија и е најава за нов англиски албум на Тоше.
 
 
Песната се вика „Light the flame“ и е авторско дело на англискиот продуцент Енди Рајт.
Песната беше об

loading...