Ова е последното нешто што очекувате да го видите на отворено море

Во многу риболовски приказни понекогаш е тешко да се поверува, но за среќа капетанот на бродот знае многу добро за тоа, па затоа не изостанале фото

Пронајдете не на следниве мрежи: