Ова е роденденската желба на босанскиот репрезентативец Колашинац!

Да победиме на овие два натпревари, тоа ќе ми биде најдрагиот роденденски подарок. Ништо подобро не можам да замислам, вели Колашинац.Тој додава дека едвај го чека дуелот против африканскиот тим.
-Не ми е страв, натпреварот е важен како и другите, а ако изиграме како против Аргентина имаме шанси да победиме. Мислам дека тие имаат поголем притисок, додава босанскиот репрезентативец.Тој додава дека едвај го чека дуелот против африканскиот тим.
-Не ми е страв, натпреварот е важен како и другите, а ако изиграме како проти

Пронајдете не на следниве мрежи: