Ова е сигурно единствениот кафич кој го наплаќа ова….

Loading...

Што мислите за овој потег? Воведена е нова понуда во кафичите за оние кои само седнуваат и кажуваат „ Не сакам ништо“ има посебно место во фискалната сметка…Кафичот „Абрацо“ во Подгорица е сигурно единствениот од сите кој има во менито точка „Не сакам ништо“ која чини пола евро.

Освен тоа решиле и чашата вода од чешма да ја наплаќаат 50 центи.
Несекојдневната работна политика е последица на гужвата која гимназијалците ја прават секој ден во кафичот кој се наоѓа во школскиот двор. Кафичот „Абрацо“ во Подгорица е сигурно единствениот од сите кој има во менито точка „Не сакам ништо“ која чини пола евро.

loading...
Loading...