Ова е ВИСТИНАТА за Милан Станковиќ и неговиот ОДНОС со мажите!

Loading...

Милан Станковиќ одлучи конечно да стави точка на шпекулациите дека преферира мажи и дека неговата врска со Рада Манојловиќ била маска.Пејачот веднаш истакна: „Никогаш мажи не ми приоѓале, не знам поради што некои луѓе мислат така. Не ми пречи кога во Србија велат дека сум метросексуалец. Не знам зошто некој би имал потреба да ме прозива поради тоа, сите сме различни“ – смета пејачот.
Тој изјави дека бил поинаков од моментот кога се појавил:
„Бев поинаков пејач кога се појавив. Вечерта пред аудицијата ја бојадисував косата и ден-денес сум во тој фазон. Мислам дека не постои некој којшто може да се споредува со мене, така што тоа е моја цел, а секоја голема идеја скапо чини“ – вели Милан.

loading...
Loading...