ОВА ГО НЕМАМЕ ВИДЕНО: Судија со пиштол ги брка играчите!

Навикнати сме да гледаме секакви нешта на фудбалските терени, но ова видео од Бразил навистина ја премина границата.На натпреварот на регионаланата лига помеѓу Брумандињо и Амантес де Бола, судијата трчал по играчите со пиштол!
Настана вистинска гужва на теренот кога играчите почнале да се караат меѓу себе.
Еден од нив се осмели да му противречи судијата, кој без двоумење посегна во џебот и извади пиштол.
Помошните судии веднаш скокнале да го смират за да не дојде до трагедија.
Погледнете го видеото:На натпреварот на регионаланата лига помеѓу Брумандињо и Амантес де Бола, судијата трчал по играчите со пиштол!
Настана вистинска гужва на

Пронајдете не на следниве мрежи: