Ова ќе биде големото изненадување вечерва на „X фактор“

Loading...

Продукцијата најавува ново изненадување!Повторно станува збор за промени во водителскиот тим.
Имено, вечерва ќе има многу изненадувања на „Х фактор“. Едно од нив е што во водителскиот тим се приклучува Ана Михајловски.
Веќе ни е добро позната бидејќи беше водителка на „Операција триумф“ и „Големиот брат“.
Но и оваа информација не е потврдува, останува вечер да видиме.
Повторно станува збор за промени во водителскиот тим.
Имено, вечерва ќе има многу изненадувања на „Х фактор“. Едно од нив е што

loading...
Loading...