Ова не е фотомонтажа ова е Борко Ристовски!

Loading...

Борко Ристовски на синоќешниот натпревар успеа доста успешно да ги одбрани ударите од Австриските ракометари.Иако се работи за фотомонтажа, мораме да признаеме дека тој ја донесе Македонија до втората фаза на Европското првенство во Данска.Иако се работи за фотомонтажа, мораме да признаеме дека тој ја донесе Македонија до втората фаза на Европското првенство во Данска.

loading...
Loading...