ОВА НЕ ГО ОЧЕКУВАВМЕ: Саша Поповиќ изјави како Цеца би ја…

Loading...

Директорот на „Гранд“ продукција Саша Поповиќ изјави дека од „Ѕвездите на Пинк“ би ја земал Цеца за жирито во „Звезде Гранда“.Цеца веќе неколку пати беше член на жирито во „Звезде Гранда“, таа е наша добра пријателка и многу ја сакаме- кажува Поповиќ за „Ало“ и потоа објаснил зошто ја земал Ана Бекута за емисијата која сега се емитува на телевизијата ОБН.
„Ана Бекута е одличен уметник, пејачка со извонредна кариера, доста угледна од сите страни како и во светот на музиката.Да не зборувам за почитта и љубовта која ја има од целокупната јавност.“
Саша исто така изјавил и дека има добар однос со водителот Иван Ивановиќ. „Иван е едно сјајно момче кое уште на почетокот на кариерата сфатил како функционираат работите во медиумската и јавната сцена. Секогаш сме биле во одлични односи- кажува Поповиќ.Цеца веќе неколку пати беше член на жирито во „Звезде Гранда“, таа е наша добра пријателка и многу ја сакаме- кажува Поповиќ за „

loading...
Loading...