ОВА никогаш не смеете да им го кажете на жените со големи гради!

Ова нешто никогаш не им го кажувајте на жените со големи гради…Која големина на градник носиш?
Иако некои жени веројатно нема да имаат проблеми со откривање на оваа информација, повеќето мислат дека ова е прелично прашање и затоа е подобро да не се ризикува.
Леле, не знаев ни дека постои таа големина
Абецедата не завршува на буквата ‘d’, ниту, пак, на неа завршуваат и големините на градникот.
Си размислувала за операција?
Иако прашањето, веројатно, не е злонамерно, покажува дека сметате дека таа е кандидат за операција, а тоа има негативно влијание врз нејзината самодовербата.

Си ослабнала?
Прашања во врска со нивната тежина на никоја жена не ѝ се допаѓаат, посебно на оние со големи гради, зашто најчесто се работи само за добар избор на облека кој ги истакнува атрибутите, а ги прикрива маните.
Дали се вистински?
Актерката Кристина Хендрикс најдобро одговори на ова прашање во име на сите жени со големи гради.
– Тие се толку очигледно природни, што секој кој некогаш видел или допрел женски гради, тоа го знае.
Тешко ти е да трчаш со нив?
Да, на жените со големи гради им треба спортски градник исто колку што им требаат нозе за да се тренира, но сигурно не мора тоа вам да ви го објаснува.Која големина на градник носиш?
Иако некои жени веројатно нема да имаат проблеми со откривање на оваа информација, повеќет

Пронајдете не на следниве мрежи: