Ова се 10 начини на кои можете да го фатите мажот во неверство!

Дали и вие сте една од оние жени кои се загрижени дека партнерот има интимни односи со други жени?Како точно да го фатите во акција?
1. Проверка на неговиот мобилен телефон
Проверете ги неговите разговори и пораки.
2. Проверка на компјутерот
Проверете ја историјата и датотеките на прелистувачот на неговиот PC.
3. Вклучување шпионски gadgets во акција!
На интернет можете да најдете различни шпионски gadgets, – следење, прислушување и рекордери, со помош на кои ќе знаете што точно прави вашиот пратнер.

 
4. Кажете дека излегувате за подолго и потоа одма вратете се!
Не е исклучено тој да има дрскост да ја покани љубовницата во семејната спална. Ова е лесен начин да дознаете што прави тој во ваше отсуство.
5. Обрнете внимание на неговиот изглед
Ако сте навикнати да го гледате бушав, несериозен, со 3 – дневна брада, а одеднаш започне да се одржува повеќе и од вас, замислете се.
6. Распрашајте ги неговите пријатели
Ако тој се среќава со други жени тајно од вас, веројатно неговите пријатели се запознаени со тоа. Почнете да се гледате почесто со нив, бидејќи може да испуштат некои вознемирувачки детали.

 
7. Прифатете помош од пријателките
Не откажувајте совети и помош од пријателките. Можеби имаат и тие нешто да ви кажат!
8. Пратете ги неговите трошоци
Обрнете внимание на предупредувачките знаци дека кредитната картичка му се троши премногу брзо. Погледни ги неговите последни трансакции. Ако има неочекувани плаќања, прашајте го што е причината и набљудувајте ја неговата реакција .
9. Користете лажен онлајн профил
Ако имате сериозни сомневања дека ве мами, направете лажен профил на сајтовите и социјалните мрежи, кои тој ги посетува. Флертувајте со него и набљудувајте ги неговите реакции.
10. Изненадете го во канцеларија
Започнете да го посетувате почесто на работното место. Обрнете внимание на реакциите на неговите колешки.
Извор: Lady.mkКако точно да го фатите во акција?
1. Проверка на неговиот мобилен телефон
Проверете ги неговите разговори и порак

Пронајдете не на следниве мрежи: