Ова се 6-те најдобри бесплатни антивируси за Android!

Loading...

Заштитата на вашиот Android телефон од несакани вируси или напади станува се поголем приоритет во последните години. За да ви помогнеме во изборот, направивме листа на најдобрите бесплатни антивируси за овој мобилен оперативен систем…Norton Security Antivirus
Прв на нашата листа е производот на Norton, кој веќе е докажан бренд во светот на антивирусите. Овој антивирус доаѓа во бесплатна и платена верзија – бесплатната ви нуди скенирање на телефонот и базична заштита, што е повеќе од доволно за обичниот корисник.
Платената верзија чини 29,99 долари месечно.

Повеќе на: gsm.mkNorton Security Antivirus
Прв на нашата листа е производот на Norton, кој веќе е докажан бренд во светот на антивирусите.

loading...
Loading...