Ова се најголемите стравови поради кои мажите НЕ САКААТ да се оженат

Жените повеќе се нервираат околу самата венчавка  отколку околу бракот, а мажите се плашат од тоа што следува после големиот ден!Тие откриваат од што најмногу се плашат кога е во прашање бракот – еве што велат:
1. Дека ќе престанеме да имаме активен сексуален живот?
2. Дека нема да знам како да ги задоволам сите нејзини емоционални потреби.
3. Се плашам дека ќе наидеме на некој проблем кој нема да знам да го решам.
4. Дека ќе престанам да и бидам интересен сега кога веќе ме има.
5. Што ако сфатиме дека не сме еден за друг?
6. Што ако престанеме да се смееме заедно, и станеме стар и досаден пар?
7. Што ако таа сфати дека сепак јас не сум нејзината сродна душа, а јас да останам на истото место?Тие откриваат од што најмногу се плашат кога е во прашање бракот – еве што велат:
1. Дека ќе престанеме да имаме активен сексуален жи

Пронајдете не на следниве мрежи: