Ова се најтажните зборови на светот: Дете ги изговорило откако докторот му кажал дека ќе го спаси животот на неговата сестра!

Loading...

„Тој седеше во тишина на момент, а тогаш им рече збогум на своите родители“, го опишал докторот однесувањето на детето.Децата со ниваната наивност неретко не изненадуваат и не потсетуваат што е навистина важно во животот. Докторот Џим Кларк, објавил статус на Фејсбук, во кој опишал средба со мало момче, чија сестра близначка била на операција.
„Денес го оперирав кутрото девојче. И требаше 0-крвна група. Ја немавме, а нејзиниот брат близнак е со истата крвна група. Му објаснив дека станува збор за живот или смрт“, напишал докторот.

 
„Тој седеше во тишина за момент, а потоа им рече збогум на своите родители“, додал докторот.
По поздравот, детето праша: „Кога ќе умрам?“Децата со ниваната наивност неретко не изненадуваат и не потсетуваат што е навистина важно во животот. Докторот Џим Кларк, објавил статус на Фејсбу

loading...