Ова се трите карактеристики кои мора да ги има совршениот маж!

Не ви треба некој кој секогаш ќе се согласува со вас, но секако ви треба маж кој ќе биде подготвен на компромис.  Смирен карактер
Мажот кој сака возбудување и адреналин е супер избор, а со него на првите состаноци ќе биде многу забавно. 
Сепак за долга врска зависник од адреналин не е вистинскиот избор. 
Едноставен во комуникацијата
-Не бараш некој кој ќе се согласува со секој твој збор но потребен е маж кој е подготвен за компромис и договор.

 
Постојат луѓе кои обожаваат да се расправаат-држете се подалеку од нив.
Емоционално стабилен
Не ви е потребен маж кој е зависник од драма, затоа што се него постојано ќе имате кавги. 
 Смирен карактер
Мажот кој сака возбудување и адреналин е супер и

Пронајдете не на следниве мрежи: