Ова селфи ГО НАСМЕА БАЛКАНОТ: Сакала да испадне секси, но се посрамоти за сите пари!

Loading...

На што се подготвени луѓето за да ги излажат другите дека се среќни и дека живеат баш онака како што посакуваат?Оваа девојка дефинитивно спаѓа во групата на „лажговци“ кои едноставно не можат да му оддолеат на чувството да ги влечат другите за нос. Но, огледалото беше тука да ја упропасти работата.
Според нејзиното тврдење, нејзината љубов ја направила фотографијата.
Останува прашањето: дали таа е голем нарцис, или едноставно лажењето не и оди од рака?Оваа девојка дефинитивно спаѓа во групата на „лажговци“ кои едноставно не можат да му оддолеат на чувството да ги влечат другите за нос

loading...
Loading...