Ова венчаницата предизвика земјотрес на интернет

Loading...

Иако за вкусовите не се дискутира, оваа венчаница предизвика многу коментари и некои од нив се дека е навистина грда, бизарна и дека жените кои ја носат изгледаат евтино.Други пак, велат дека е прекрасна и оригинална…
За оваа единствена венчаница некои велат дека треба да се продава со предупредувањето: „Не е за луѓе со слабо срце!“.
Еве како изгледа:

Се работи за модел кој има повеќе од 200 кристали и потребно било 244 работни часови за да биде довршена. Веднаш по самата објава оваа венчаница привлекла вниманието на луѓето низ целиот свет. За едните е фантастична, за другите бизарна и непримерна за венчавка.Други пак, велат дека е прекрасна и оригинална…
За оваа единствена венчаница некои велат дека треба да се продава со предупредувањет

loading...
Loading...