Оваа чаша ќе ви каже дали некој ви ставил дрога!

Loading...

Оваа паметна чаша е изработена од стакло и цевчиња кои реагираат на состојка од дрогите и ја менуваат својата боја.
 Научниците тврдат дека со оваа чаша безбедно ќе можете да пробувате разни коктели, а сепак да бидете сигурни дека нема наркотици.
Сериското производство на оваа чаша треба да почне во септември, а истата треба да бидете достапна во продажба со почетокот на следната година.
Дали би си набавиле ваква чаша?Научниците тврдат дека со оваа чаша безбедно ќе можете да пробувате разни коктели, а сепак да бидете сигурни

loading...
Loading...