Оваа фотографија го обиколи светот!

Loading...

Оваа фотографија трогна многу луѓе.Свештеникот со крст во рака се обидува да ги спречи немирите во Киев.Фотографијата е направена пред два дена, а веќе стана мегапопуларна на интернет и социјалните мрежи.Свештеникот со крст во рака се обидува да ги спречи немирите во Киев.Фотографијата е направена пред два де

loading...
Loading...