Оваа фотографија на Карлеуша собра над 50.000 лајкови

Loading...

Новата фотографија која пејачката Јелена Карлеуша ја објави на социјалните мрежи за рекордно време собра 50.000 лајкови.Селфито во лифт собра и над 120 коментари.
Што ќе кажете за нејзиниот изглед?
Селфито во лифт собра и над 120 коментари.
Што ќе кажете за нејзиниот изглед?

loading...