ОВАА фотографија од Цеца до сега не сте ја виделе

Loading...

ОВАА фотографија од Цеца до  сега не сте ја виделеДо сега невидена фотографија од Цеца се појави на социјалните мрежи. Цеца во бикини во далечната 1991 година, пред сите операции.
 Оваа фотографија  од времето  кога се уште  била Величковиќ  добро  ја криеше од јавноста.
 На следната  страна погледнете за што се работи:

 
 До сега невидена фотографија од Цеца се појави на социјалните мрежи. Цеца во бикини во далечната 1991 година, пред сите операции.

loading...