Оваа фотографија од градски автобус го запали Интернетот

Оваа фотографија од градски автобус го запали Интернетот, поглелднете зоштоОваа фотографија од автобус го запали регионот. Направена  во Босна, оваа фотографија покажува дека и покрај работата кога се сака секогаш може да се најде време да се изненади и усреќи саканата личност.
Оваа фотографија од автобус го запали регионот. Направена  во Босна, оваа фотографија покажува дека и покрај работата кога се сака секогаш мож

Пронајдете не на следниве мрежи: