Оваа линија на дланката ја немаат сите: Само ретки СРЕЌНИЦИ!

Loading...

Луѓето кои ја имаат таа линија на дчланката се под заштита на својот ангел чувар. Таа може да биде долга или кратка, а тоа на која дланка е, открива дали заштитата е добиена со раѓањето или подоцна.Таа покажува дека тие луѓе се под заштита на својот ангел чувар и ги следи неверојатна среќа во животот. Имаат добро здравје, материјално се стабилни и не се среќаваат со тешкотии во животот.

Долга линија
Покажува дека човекот ќе биде под заштита на ангелот цел живот.
Кратка линија
Под заштита ќе биде кога има проблеми.
На десната дланка
Ангелот чувар е добиен во некој период од животот, благодарение на некои добри дела.
На левата рака
Ангелот чувар е добиен со самото раѓање.Таа покажува дека тие луѓе се под заштита на својот ангел чувар и ги следи неверојатна среќа во животот. Имаат добро здравје, материјално се стабил

loading...