Оваа опомена стана ХИТ на социјалните мрежи: Погледнете за што се жали овој Скопјанец!

Loading...

Ваква опомена немате видено со сигурност!На жител во зграда на Димо Хаџи Димов број 47 му дошло преку глава од неговите комшивки, па решил јавно да се пожали и да испрати опомена. Опомената која ја напишал експресно заврши на социјалните мрежи.
Веруваме дека после ова ќе се превземат соодветни мерки да се врати редот и мирот во таа зграда.
Сепак друг комшија или некој гостин во таа зграда решил да остави коментар на опомената.
Подолу можете да ја прочитате реакцијата на револтираниот станар.

 На жител во зграда на Димо Хаџи Димов број 47 му дошло преку глава од неговите комшивки, па решил јавно да се пожали и да испрати опомена. Опоменат

loading...