Оваа сабота караоке забава со TZM

Loading...

 Како секоја сабота така и оваа главната забава во градот е во срцето на Скопје. TZM во соработка со UP Caffe ве покануваат на караоке забава заедно со едниствениот DJ Sinisa и Филип Кирјаку.
 Прилагодете ги ги вашите гласни жици и повелете да пееме и да се забавуваме.
Повеќе информации и резервации можете да најдете на следниот (линк) Како секоја сабота така и оваа главната забава во градот е во срцето на Скопје. TZM во соработка со UP Caffe ве

loading...