Оваа слика докажува дека Хитлер живеел во Јужна Америка до 95 година!

Loading...

Според историските податоци Хитлер се самоубил во бункер во Берлин во 1945 година. Но неговото тело никогаш не е пронајдено, а тоа остава простор за многу претпоставки… Еве уште една…Нова книга која се појави всушност тврди дека Хитлер избегал во еден мал град близу Бразилската граница со Боливија.
Станува збор за книгата  „Хитлер во Бразил“ која  е напишана од Симони Рене, а во неа се тврди дека Хитлер умрел на 95 годишна возраст. Авторот веќе има докази со слики и алишта од Хитлер, а следно што планира е да направи ДНК тест од потомците кои ги оставил Хитлер

 
 
Тврдењето е поткрепено со доказ. Односно станува збор за слика која го потврдува тоа.
Авторот пишува дека Хитлер предходно бил во Аргентина и во Парагвај, барајќи скриено злато со мапа која ја добил од сојузниците во Ватикан.

 Нова книга која се појави всушност тврди дека Хитлер избегал во еден мал град близу Бразилската 

loading...
Loading...