ОВИЕ 10 ВИДОВИ НА СЕКС ги сака секој маж!

Сакате да влезете во мислите на вашиот маж? Сакате да ги знаете сите негови сексуални фантазии само за да можете една по една да ги исполнувате? Не мора да го испрашувате, бидејќи ви откриваме кои се видови секс вашиот маж сака да ги има.Штом стигнете во хотел, фрлете се на работа…
1.СЕКС НА ОДМОР
Сезоната за одмори се наближува, па искористете го овој одмор за жежок секс. Провозете се и пробајте секс во автомобил, а и хотелската соба ќе биде добра промена.
2. СЕКС СМИРУВАЊЕ
После расправија, фрлете се на секс за да исфрлите сè до крај и да бидете сигурни дека сè е во ред.
3. ГРУБ СЕКС
Сите луѓе понекогаш се малку погруби во кревет. Важно е само желбите за тоа да ви се поклопуваат. Покажете му ја вашата друга страна и бидете груби со него и допуштете му тој да биде груб со вас.
4. МРЗЛИВ СЕКС
Неделното утро е совршено за развлекување по креветот и за мазење. Бидете нежни и сензуални, а овој вид водење љубов ја зајакнува вашата интимност.
5. СЕКС НАБРЗИНА
Непосредно пред заминување на работа и пред спиење покажете му ја вашата секси чипкана долна облека и флертувајте со него. Многу ќе му се допадне идејата дека сакате секс набрзина.

6. МАРАТОНСКИ СЕКС
Заклучете се во соба и заборавете на клучевите. Водете љубов цела вечер. Сè што и двајцата сакате е дозволено. Тоа ќе биде ноќ која долго ќе ја памети.
7. СЕКС НАДВОР
Кога имате секс надвор, мора да внимавате да не се повредите и некој да не ве фати. Затоа претходно осигурајте се во однос на овие работи, предложее му секс надвор или едноставно одведете го во природа и изненадете го.
8. ГЛАСЕН СЕКС
Препуштете се и пуштете глас. Изговарајте го неговото име и зборувајте му колку го сакате. Воздишките дополнително ќе го возбудат и ќе да де è од себе да ве натера да воздивнувате уште погласно.
9. ИГРАЊЕ УЛОГИ
Секој маж има фантазии. Водењето љубов со многу безобразна сестра или одредена филмска ѕвезда дефинитивно е желба на секој маж. Претворете се во некоја од жените за кои фантазира и исполнете му ја желбата.
10. САДО-МАЗО
Ако секогаш кога си играте вака вие сте подредената страна, сменете ги улогите. Направете го истото и ако сте доминантни. Промената добро ќе ви дојде, а тој сигурно сака да се најде и во двете улогиШтом стигнете во хотел, фрлете се на работа…
1.СЕКС НА ОДМОР
Сезоната за одмори се наближува, па искористете го

Пронајдете не на следниве мрежи: