Овие 20 работи нема да ви требаат во 2017 година!

Loading...

Можеби чувате многу работи кои навистина не ви се потребни сега е време да се ослободите од нив. Ова е совршено време да се отарасите од работите кои само ви зафаќаат простор дома.
1.Хартии за виткање подароци
2.Стари рецепти и лекови
3. Стари пешкири
4.Стари полначи за телефони, кабли
5.Стари сметки (освен оние кои ви се потребни заради гаранцијата)
6. Билети од кино
7. Покани
8. Стари весници
9. Скршени шолји за кафе
10. Стари лакови за нокти
11. Кутии за чевли
12. Платени сметки (сликајте ги или скенирајте ги).
13. Накит кој веќе не го носите
14. Исушени пенкала
15. Стар пешкир кој го користите за пред кадата или тушот
16. Неискористени подароци (подарете ги некому кому му се потребни)
17. Мени за храна за доставување
18. Стари гаранции на кои им изминала датата
19. Сувенири од венчавки и небитнии настани
20. Стари слушалкиОва е совршено време да се отарасите од работите кои само ви зафаќаат простор дома.
1.Хартии за виткање подароци
2.Стари рецепти и

loading...