Овие девојки ги имаат најдобрите момчиња на светот, а имаат и доказ за тоа!

Loading...

Не е точно дека сите мажи функционираат на иста фрекфенција и дека се неинформирани за тоа што жените сакаат и што навистина им треба. Оние кои не ги разбираат девојките можеби би требало да фаќаат белешки и да научат нешто од оние кои секако умеат да им угодат на своите поубави половини во овие ледени денови.Се сеќавате ли на она ситно едноставно, носталгично внимание кое може да разбуди  преубави емоции? Е, така се започнува утрото.

Ова момче буквално ја измерилo својата љубов, а таа има неодолив вкус!

Таа имала напорен ден на работа, а кога дошла дома ја дочекал подарок кој променил се. Од својот сакан добила „пакетче за филмска вечер“ со пуканки, омилените слатки, сладолед и нејзините омилени комедии.

Кога наутро се разбудила ја дочекало изненадување, и тоа какво!

Горда девојка чие момче ѝ купило пакетче поло со оилените слатки напишала покрај фотографијата: „Врските на далечина можат да бидат многу тешки, но и не мора да бидат, поготово кога покрај себе имате некој кој е толку прекрасен“.

За роденденот и приредил изнанадување кое таа долго ќе го памети.
Се сеќавате ли на она ситно едноставно, носталгично внимание кое може да разбуди  преубави емоции? Е, така се започнува утрото.

loading...
Loading...