Овие луѓе никогаш нема да си нарачаат нешто од кинески сајт

Loading...

Овие луѓе нарачаа производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.Производот кој го гледате на фотографија изгледа супе. Цената ви одговара и одлучувате да го нарачате.
Потоа на вашата домашна адреса пристигнува нешто смешно, мало, криво…
Овие луѓе нарачаа производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.

 Производот кој го гледате на фотографија изгледа супе. Цената ви одговара и одлучувате да го нарачате.
Потоа на вашата домашна адреса прист

loading...
Loading...