Овие работи за своето момче никогаш не треба да ги кажувате пред пријателките!

Loading...

Колку и да имате некогаш потреба некому да изнакажете се што ве мачи и нервира кај вашето момче постојат работи за него кои никогаш не треба да ги делите со никого.Жените повеќе од мажите имаат потреба да зборуваат и да делат работи едни со други. Тие не можат да премолчат бидејќи се премногу зависни од таквите прераскажувања.
Меѓутоа понекогаш треба да се обидете да ја држите устата затворена и да не ги раскажувате сите работи што се однесуваат до вашето момче дури ни на најдобрите пријателки.
Еве што не треба никогаш да кажувате пред никого…

Не ги откријате неговите стравови, никогаш!
Не зборувајте се за вашиот сексуален живот!
Не ги откривајте неговите лоши навики и навиките на неговото семејство!
Не зборувајте за неговата недоволна заработка!
Не нагласувајте дека не е баш и некој мајстор во домот!
Не ги пренесувајте неговите негативни коментари!
Не го споменувајте неговиот чуден однос со семејството!
Не ги откривајте тешките моменти од неговото минато!Жените повеќе од мажите имаат потреба да зборуваат и да делат работи едни со други. Тие не можат да премолчат бидејќи се премногу зависни од таквит

loading...
Loading...