Овие секс-фантазии ги има секоја девојка

Loading...

Кои се вистинските фантазии на девојките во кревет? Што тие посакуваат од партнерот со кој ќе ја поминат ноќта?
Секоја девојка е различна, со различни идеи и фантазии, но овие неколку желби се дефинитивно посакувани од секоја девојка, само ретко која е храбра да направи чекор напред и да проба некоја од своите фантазии и желби. 
1. Приватен стриптиз
Повеќето девојки не сакаат да отидат во стриптиз клуб, како мажите и да уживаат во танцот кој им го приредуваат мажите и жените. Девојките посакуваат приватен стриптиз. Доколку имаат партнер покрај себе, би било убаво и доста заводливо за нив, доколку тој се нафати да им биде приватен стриптизер. Дури, понекогаш девојката фантазира за стриптиз приреден од девојка, но сето тоа да биде приватно и само за нејзините очи.
 
2. Доминација од нејзина страна 
Таа сака да доминира на вас. Сака да е врз вас и да го води темпото, сака да ги гризе вашите усни – потег кој покажува мала доза на измачување, но голема доза на сексипил и заводливост, која мажите ја сакаат. Таа сака кога ќе направи сценарио во кревет, кое покажува дека е подоминантна од вас. Па, зошто да не и го дозволите тоа и да уживате во една друга нејзина страна? 

3. Доминација од другата страна
Таа сака и кога доминираат над неа. Најголемата фантазија и е кога рацете и се врзани, не може да се „брани“ па препуштена е на ситуацијата. Исто така, таа сака кога ќе сте врз неа и и покажувате дека нема друг избор освен да ужива во задоволството кое и го давате. Сака да и ги врзете очите со темен превез и да не и дадете информации каде ја водите и што ќе и правите. Сето ова е огромно задоволство за двајцата, па доволно е само да го направите тоа, па ќе посакате повторно да го повторувате како ненаситни, секој слободен момент. 

4. Секс со странец
Секс со странец е дефинитивно на листата на фантазии и желби на секоја девојка. Дури и потсвесно некогаш си дозволува тој некој „странец“ да влезе во нејзините соништа и да направи да го почувствува она задоволство за кое не била свесна дека постои. Повеќето девојки ја кријат оваа фантазија и ретки се оние кои некогаш ќе решат да ја исполнат во вистинскиот живот. 

5. Секс со еден маж и уште една жена
На повеќето има е познато како „тројка“. За секс со две девојки сонуваат 99 отсто од мажите во светот, но факт е дека и девојките сакаат да пробаат секс со маж и уште една жена. Па, доколку имате ваква фатназија, зошто да се срамите од неа и да ја потиснувате во себе? Еден живот живеете, дефинитивно треба да направите се да ги исполните своите фантазии, меѓу кои и секс во „тројка“. 

 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Кои се вистинските фантазии на девојките во кревет? Што тие посакуваат од партнерот со кој ќе ја поминат ноќта?

loading...