Овие женски фрази ги вадат мажите од кожа

На секој маж мрак на очи му паѓа кога жената ќе му каже нешто вакво.1.Прави што сакаш!
Ако не е кажано со насмевка, ова може да иритира многу мажи. Треба да сте подиректни и попрецизни за тоа што ве нервира кај мажите за да се разреши тоа на време.
2.Зарем навистина мислиш дека ти верувам?
Со ова прашање јасно му давате на мажот до знаење дека немате доверба во него, и ретко кој смогнува сили да ви го прости тоа.
3.Ист си како татко ти/мајка ти.
Ваквата изјава секогаш води до расправија. Мажите велат дека преку оваа фраза знаат дека нешто прават погрешно, но не што поточно. Исто така велат дека споредбата со нивните родители во негативна конотација е многу навредлива.
4.Те сакам кога си лут.
Мажите од оваа изјава стекнуваат впечаток дека не треба да се искрени за своите чувства. Велат дека за нив е битно да се искрени, а жените со оваа изјава им оставаат впечаток дека тоа ги забавува.
5.Се однесуваш како дете!
Лошо е кога му го кажувате тоа директно, но уште полошо кога тоа му го правите зад грб. Го повредувате кога го исмевате за работи кои нему му се важни. Ако дознае дека тоа за него го зборувате на други, ќе се запраша што ли уште им зобрувате за него, па тоа ќе доведе до проблеми во врската.1.Прави што сакаш!
Ако не е кажано со насмевка, ова може да иритира многу мажи. Треба да с

Пронајдете не на следниве мрежи: