Овој човек има 21 „Miley Cyrus“ тетоважи

Loading...

Каква завист е ова….Четириесет годишниот Британец, Карл Мек Којд обајснува за своето екстензивно Сајрус – тема боди арт. Сето тоа изгледа страшно, не поради темата, туку поради квалитетот, пејачката Мајли на повеќето личи  на зомби.

Од 2009 година Мек Којд е запишан дваесет и еден пат, секој пат со  Мајли момент во неговиот ум. Освен насловите од нејзините песи, имињата на албумите и нејзинито, можат да се видат и портретите од нејзинот лик. Дали тој ќе продолжи со оваа завист, останува да се пофали со нова.Четириесет годишниот Британец, Карл Мек Којд обајснува за своето екстензивно Сајрус – тема боди арт. Сето тоа из

loading...
Loading...