Овој грижлив татко им покажа на сите мажи што значи да се биде „маж од соништата“

Иако многумина  и  понатаму мислат  дека татковците прават  нешто  специјално  кога  на бебето  ќе му  ја сменат  пелената или  ќе му  го избришат   носето  со  марамче, а од мајките  се очекува да го прават  тоа и многу повеќе- работите  воопшто не мораат да бидат  такви. А тоа го покажал и овој неверојатен  татко.По сериозна борба  со  рак на тестиси, еден  корисник на Имгур и  неговата сопруга конечно  успеале да добијат  бебе. Сега кога станал татко, малку  е да се каже дека е потполно посветен на семејството и  родителството, а неодамна  објавил и  фотографија  која на другите татковци  им покажува како  тоа навистина изгледа во  реален живот.

„Вистинските мажи  се  грижат  за своето  бебе додека мама дреме онолку  колку што ѝ е потребно. Минала низ многу и  затоа морате да заборавите на егото и  да бидете маж од соништата за вашата жена“, напишал покрај фотографијата.
Сигурни сме дека многу татковци ќе научат многу  од оваа објава.По сериозна борба  со  рак на тестиси, еден  корисник на Имгур и  неговата сопруга конечно  успеале да добијат  бебе.

Пронајдете не на следниве мрежи: