Овој „клинец“ го шокираше целото школо со фотографијата што ја објави на Фејсбук!

Loading...

Се објавува ли ваква фотографија на Фејсбук? Кој ли му го дал пиштолот на ова дете?Кој ли му го дал пиштолот на ова дете?

loading...
Loading...