Овој лапсус на Сања Маринковиќ долго ќе се прераскажува

Loading...

„Ауу, Ана, твојот фустан… Среќа што Сале  свири па не го виде твоето деколте“, рекла водителката во емисијата „Магазин Ин“ пред Ана Николиќ и Саша Матиќ.На водителката Сања Мирковиќ неретко ѝ се случува да каже некој лапсус, но вечерва во емисијата Магазин Ин, кажала еден од оние кои   сигурно долго ќе се раскажуваат.

Додека гостите ја изведувале песна, пејачката Ана Николиќ се сопнала кон колегата Саша Матиќ кој свирел на клавир. Во тој момент, „Немирниот“ фустан на Ана се поместил и до израз дошло нејзиното бујно деколте.
„Ауу Ана, твојот фустан… Среќа што  Сале свири па не го виде твоето деколте кога се наведна“, рекла Сања, веројатно не сфаќајќи, во моментот, што всушност кажала.

Ана само се насмевнала на сето тоа.На водителката Сања Мирковиќ неретко ѝ се случува да каже некој лапсус, но вечерва во емисијата Магазин Ин, кажала еден од оние кои   сиг

loading...
Loading...