ПА ТИ ПОСЛЕ СЛАВИ АКО МОЖЕШ – 4 евра за скршена чаша во хотел во…

Доколку скршите чаша ќе добиете сметка од 4 евра, со пресметан ДДВ .Еден хотел на Жабљак веројатно е единствен објект во Црна Гора, кој во регистарот на касата има внесено ставка „кршење на чаша“.
Доколку скршите чаша ќе добиете сметка од 4 евра, со пресметан ДДВ .
Сметката пред две вечери ја доби еден од гостите на хотелот, што може да се види на фотографијата која е објавена на Фејсбук на страната „Лицето на Црна Гора“

Еден хотел на Жабљак веројатно е единствен објект во Црна Гора, кој во регистарот на касата има внесено ставка „кршење на чаша“.

Пронајдете не на следниве мрежи: