Палавиот Денис ни беше омилен во детството: Погледнете колку е згоден сега!

Loading...

Постоеше и цртана верзија, но детето кое го толкуваше ликот на Денис во филмот ни ги освои срцата…Иако беше палаво мало дете, беше и симпатично.
Неговото име е Мејсон Гембл, денес има 30 години и можеме да кажеме дека пораснал во вистински убавец.
Погледнете како изгледа на следната страна.

Иако беше палаво мало дете, беше и симпатично.
Неговото име е Мејсон Гембл, денес има 30 години и можеме да кажеме дека пораснал во вистинс

loading...